Zoon Hovenier

Tuinontwerp

Tuinontwerp

De basis van uw tuin!

Een goed tuinontwerp is de basis van uw tuin! Wanneer we een ontwerp mogen maken gaan we eerst met u in gesprek. We bespreken uw wensen en bekijken direct de mogelijkheden. Naar aanleiding van dit gesprek gaan wij aan de slag met uw wensen en ideeën en werken dit uit in een ontwerpconcept.

Naast uw wensen en ideeën kijken wij naar het huis, de omgeving en alle andere aspecten die meespelen om tot een goed ontwerp te komen. Houdt u van speels, romantisch of juist strak en modern? Wilt u niveauverschillen in de tuin of misschien een vijver? Allemaal aspecten waar wij naar kijken en rekening mee houden.

Nadat u het ontwerpconcept van ons heeft ontvangen, maken we indien nodig, een vervolgafspraak om de details door te spreken. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat het tuinontwerp ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd.

Tuinrealisatie

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.
    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.