zoon hovenier logo breed

Zoon hovenier

Tuinontwerp

tuinschets

Compleet tuinontwerp

Een goed ontwerp is de basis van uw tuin! Wanneer we een ontwerp mogen maken gaan we eerst met u in gesprek. We bespreken uw wensen en bekijken direct de mogelijkheden. Naar aanleiding van dit gesprek gaan wij aan de slag met uw wensen en ideeën en werken dit uit in een ontwerpconcept.Naast uw wensen en ideeën kijken wij naar het huis, de omgeving en alle andere aspecten die meespelen om tot een goed ontwerp te komen. Houdt u van speels, romantisch of juist strak en modern? Wilt u niveauverschillen in de tuin of misschien een vijver? Allemaal aspecten waar wij naar kijken en rekening mee houden.Nadat u het ontwerpconcept van ons heeft ontvangen, maken we indien nodig, een vervolgafspraak om de details door te spreken. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat het tuinontwerp ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd.

Tuinrealisatie

3D ontwerp

Hoe mooi is het dat u uw toekomstige tuin in 3D kunt zien? Wij maken 3D ontwerpen op maat, zo kunt u het beste inschatten wat de indeling van uw tuin gaat worden.

Wilt u meer groen in de tuin, of wilt u toch een extra hoekje om van de zon te kunnen genieten? Met ons 3D tuinontwerp programma krijgt u de details van uw tuin te zien.

3D tuinontwerp laten maken

Zoon Hovenier is specialist in het maken van 3D tuinontwerpen. In Zwijndrecht en omgeving hebben wij al tal van tuinen gerealiseerd voor onze klanten. Bij het introductiegesprek bespreken wij de wensen en mogelijkheden. Aan de hand hiervan maken wij een 3D ontwerp op maat voor u.

Het voordeel hiervan is dat u niet meer in gedachten uw tuin hoeft te visualiseren. U kunt het écht zien en kijken wat u hier wel en niet fijn aan vindt. Eventuele wijzigingen kunnen hiermee op voorhand worden doorgegeven.

3d tekening achtertuin
3d tekening brede tuin met cortenstaal
3d tuinontwerp

Tuin tekening

Bij Zoon Hovenier krijgt u bij een tuinontwerp op maat altijd een 2D én 3D tekening van de tuin. Weet u al wat voor soort ontwerp u wilt of wilt u liever meer informatie? Bij twijfel, geef ons even een belletje om te kijken wat mogelijk is!

Moderne tuin laten ontwerpen

Zoon Hovenier zorgt voor tuinen die rechtstreeks uit uw dromen komen. Om uw droom vorm te geven, maken wij een ontwerp op basis van uw wensen en eisen. Met een modern ontwerp zorgen wij dat uw tuin helemaal op gaat in de huidige trends. Zoals deze moderne voortuin.

Zoon Hovenier is volledig op de hoogte van de tuintrends. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en beste materialen. Met een basis voor de tuin die tijdloos is, zorgen wij voor een duurzame tuin. Door wat kleine aanpassingen aan de tuin te doen, blijft de tuin modern en fris.

Of u nu op een boerderij woont of in een rijtjeshuis, met Zoon Hovenier wordt de eerste steen gelegd voor uw droomtuin!

Achtertuin ontwerp

Zoon Hovenier houdt van alle tuinen, groot, klein, voor- en achtertuinen.  Wij toveren iedere achtertuin om tot een droomtuin. Met een ontwerp van Zoon Hovenier geniet jij van een extra mooie achtertuin. Wij maken een ontwerp op maat speciaal voor u. Hierbij krijgt u een compleet ontwerp met beplantingsplan en een materialenlijst. Compleet toegepast op uw wensen maken wij een tuinontwerp van uw achtertuin. Hieronder leest u een kleine greep uit tuinen die wij hebben ontworpen:

Naast het ontwerpen van uw tuin, legt Zoon Hovenier ook uw droomtuin aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp grote tuin

Ook voor grote huizen, villa’s, boerderijen & andere (tijdelijke) wooncomplexen ontwerpen wij tuinen. In onze ogen zijn grote tuinen vanaf 500 m2. Bij grote tuinen is het nog belangrijker om iemand na te laten denken over de tuin. Een ontwerp voor een grote tuin van Zoon Hovenier biedt een hoop voordelen:

Naast deze voordelen, is de stijl in uw tuin natuurlijk belangrijk. Zoon Hovenier bespreekt dit graag samen met u onder het genot van een kopje koffie, zodat wij de tuinstijlen kunnen bespreken. Zo maakt u de beste keuze voor uw tuin!

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.
zoonhovenier logo