Zoon Hovenier

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Goed onderhoud aan uw tuin is belangrijk

Zo is bijvoorbeeld snoeien, bemesten en ziektebestrijding specialistisch werk wat om de nodige vakkennis vraagt. Daarnaast verzorgen wij ook borders, het gazon en alle zaken die zich in uw tuin bevinden.

Onkruid wieden, bemesting, verzorgen van de planten, snoeien van takken, gazononderhoud. Je moet er van houden en de tijd ervoor hebben. Als het onderhoud van uw tuin niet goed wordt bijgehouden, krijgt u een onverzorgde tuin. Wij nemen het onderhoud graag voor u uit handen, zodat u uw tijd ergens anders aan kunt besteden.

Wij bieden compleet onderhoud voor uw tuin, dit kan doormiddel van planmatig tuinonderhoud (een vast programma voor het hele jaar) of enkel een zomer-, voorjaar- of winterbeurt.

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.
    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.