zoon hovenier logo breed

Zoon hovenier

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Complete tuinaanleg of tuinrenovatie

Wij verzorgen de complete aanleg van een nieuwe tuin of renovatie van uw huidige tuin. Bij het aanleggen van uw tuin komt veel kijken. Niet alleen boven de grond, maar ook onder de grond is het een en ander nodig voor een goede gezonde tuin.Een tuin moet een fijne plek zijn, waar u tot rust komt na een drukke dag. Waar u geniet van de zon en alles wat in bloei staat. Naast het aanleggen van een compleet nieuwe tuin kunt u er ook voor kiezen om bepaalde aspecten aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe beplanting, het vervangen van de bestrating of het aanleggen van een vijver.Laat u adviseren over een tuinaanleg of tuinrenovatie. Onze hoveniers voorzien u altijd van passend en eerlijk advies. Laat zo’n tuin aanleggen. Zoals deze in Ridderkerk!

Tuinaanleg

U kunt bij ons ook terecht voor:

Een goed aangelegde tuin staat garant voor jarenlang plezier. Wij gaan graag aan de slag om van uw tuin een fijne plek te maken.

Uw tuin laten ontwerpen in Zwijndrecht, Hoeven of ergens in de buurt? Dat kan! We bespreken graag uw wensen.

Tuinaanleg

Zo’n bestrating

Zoon Hovenier is dé geschikte hovenier voor elke tuinaanleg in Zwijndrecht en omstreken. Naast dat Zoon Hovenier tuinen aanlegt, behoort bestrating ook tot de specialiteiten. Het aanleggen en/of verhogen van uw bestrating nemen wij geheel uit handen.Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom starten we met het ontwerp. Op basis van het tuinontwerp weten wij alles over uw wensen wat de tuin betreft. We bespreken welk gedeelte bestraat moet worden, in welke vorm en met welke tegels.

Zo’n sierbestrating

Bij het bestraten heeft Zoon Hovenier ook de mogelijkheid om uw tuin te voorzien van sierbestrating. Kies een prachtig ontwerp, manier van leggen en de mooiste tegels. Zo creëren wij samen uw droomtuin. Kiest u voor betontegels, natuursteen of siergrind? Bij Zoon Hovenier bent u verzekerd van het mooiste resultaat.

Legverband

Bij Zoon Hovenier kunt u verschillende legverbanden laten verwerken in uw tuinaanleg.

Tuinaanleg

Vijver aanleggen

Wilt u in uw tuin een prachtige vijver aanleggen? Zoon Hovenier verzorgt dit graag voor u. Een vijver is een echte eye-catcher in uw tuin. Of u nu kiest voor een klassieke, natuurlijke of zwemvijver.Bent u benieuwd naar de kosten van een vijver? Wij voorzien u graag van passend advies want de kosten zijn afhankelijk van het type vijver, de grootte en het voorbereidend werk dat hierbij komt kijken.

Type vijvers

Bent u benieuwd wat voor vijver het beste in uw tuin past? In onze blogs vindt u meer uitleg over het aanleggen en verschillende type vijvers. Heeft u meer vragen over het aanleggen van een vijver? Neem contact met ons op.

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.
zoonhovenier logo