Zoon Hovenier

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Complete aanleg of renovatie van uw tuin

Wij verzorgen complete aanleg van een nieuwe tuin of renovatie van uw huidige tuin. Bij het aanleggen van uw tuin komt veel kijken. Niet alleen boven de grond, maar ook onder de grond is het een en ander nodig voor een goede gezonde tuin.

Een tuin moet een fijne plek zijn, waar u tot rust komt na een drukke dag. Waar u geniet van de zon en alles wat in bloei staat. Naast het aanleggen van een compleet nieuwe tuin kunt u er ook voor kiezen om bepaalde aspecten aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe beplanting, het vervangen van de bestrating of het aanleggen van een vijver.

Tuinaanleg

U kunt bij ons ook terecht voor:

  • Aanleggen of ophogen van uw bestrating

  • Plaatsen van Schuttingen en of vlonder

  • Het maken van een vijver

  • Leveren van beplanting

  • Het plaatsen van speeltoestellen

Een goed aangelegde tuin staat garant voor jarenlang plezier. Wij gaan graag aan de slag om van uw tuin een fijne plek te maken.

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.
    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.