zoon hovenier logo breed

Zoon Hovenier

Werken als hovenier, dat wil toch iedereen?

Het hovenier wezen is een fantastisch beroep. Je creëert iets waar mensen blij van worden. Het aanleggen van een tuin waar het wow-effect in zit. Een tuin waar mensen tot rust komen en genieten van het buitenleven. Om daar een rol in te kunnen spelen geeft voldoening, dat wil toch iedereen?

Afwisselend werk

Als hovenier ben je een specialist in verschillende aspecten rondom tuinen. Het start allemaal met het tuinontwerp. Je hebt direct contact met de klanten en praat over hun wensen. Naar aanleiding van die wensen ontwikkel je een prachtig concept om de mensen een idee te geven van wat ze kunnen verwachten. De ervaring leert al dat mensen daar geënthousiasmeerd van raken!

Het leukste is om het ontwerp te realiseren. Bij Zoon Hovenier verzorgen we de complete aanleg van een tuin. Het kan ook zijn dat een tuin gerenoveerd moet worden. In beide gevallen is er natuurlijk van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

Zo ontwikkel je een fijne plek waar de bewoners heerlijk tot rust komen. De afwisseling zit hem naast het aanleggen van verschillende tuinen ook in het onderhoud. Het is belangrijk om een tuin goed te onderhouden. Dat is een aspect wat wij ook aan onze klanten meegeven. Het onderhoud wordt regelmatig uitbesteed aan Zoon Hovenier.

De onderhoudswerkzaamheden bestaan onder andere uit snoeien, bemesten of ziektebestrijding. Het zijn werkzaamheden die expertise vragen van een hovenier. Daarnaast ben je heerlijk in de buitenlucht aan het werk. Met het zonnetje op je bol ben je gezond en goed bezig!

Een tuin aanleggen is een feestje

Bij Zoon Hovenier heerst een fijne sfeer. Naast enorm leuke, hardwerkende collega’s met passie voor het vak, vieren we de aanleg van elke tuin! Zo is het bij ons ook mogelijk om jezelf verder te ontplooien als hovenier.

Zoon Hovenier in Zwijndrecht

Werken als hovenier, dat wil iedereen! Als je aantoonbare ervaring hebt als hovenier kun je bij Zoon Hovenier in Zwijndrecht mooie kansen met beide handen aanpakken! Bij Zoon Hovenier is er altijd ruimte voor ambitieuze en sociale mensen. Kom jij je bij ons verder ontwikkelen? Neem contact met ons op en grijp die kans!

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.

zoonhovenier logo