Zoon Hovenier

Tuinoverkapping Zwijndrecht

Is een tuinoverkapping iets voor uw tuin? Met een tuinoverkapping haalt u veel voordelen naar de tuin toe. Zo kan er een mooie loungeset, jacuzzi of zelfs buitenkeuken geplaatst worden. Van een tuinoverkapping geniet u niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. Denkt u aan een tuinoverkapping voor in uw tuin in Zwijndrecht? De vakmensen van Zoon Hovenier helpen u graag.

Terras- of tuinoverkapping?

Een terras- of tuinoverkapping zijn twee termen die eigenlijk hetzelfde betekenen. Afhankelijk van de regio wordt één van deze twee termen gebruikt voor een overkapping in de tuin.

Wat zijn de mogelijkheden van een tuinoverkapping?

Een tuinoverkapping biedt veel mogelijkheden. Zo kan er een comfortabele loungeset geplaatst worden, maar het is ook mogelijk om een buitenkeuken of jacuzzi te plaatsen. Voordeel van een tuinoverkapping is dat u het hele jaar droog zit en zelfs in de winter comfortabel kan genieten van het buitengevoel.

Voordelen tuinoverkappingen

Meerwaarde voor het huis
Met een tuinoverkapping wordt een woning verfraaid. Hierdoor stijgt de waarde van uw woning.

Op maat laten maken
Een tuinoverkapping kan op maat gemaakt worden. Zo kunt u precies aangeven waar uw tuinoverkapping aan moet voldoen.

Zonwerend
In de zomer kan het erg heet worden. Het is dan fijn als er een plek in de schaduw opgezocht kan worden. Een overkapping is dan ideaal.

Ook in de winter te gebruiken
Niet alleen in de zomer is een overkapping een toegevoegde waarde. Ook in de winter is het de ideale plek om onder de heater plaats te nemen en te genieten van de frisse lucht.

Geen vergunning nodig
Voor de meeste overkappingen is geen vergunning nodig, tenzij er meer dan 30 m2 aan bijgebouwen op het erf staan.

Langer buiten zitten
Een overkapping houdt de warmte langer vast en biedt beschutting. Op een warme zomerdag kunt ook in de avond genieten van de zomer.

Kosten tuinoverkapping

De kosten van een tuinoverkapping zijn afhankelijk van de grootte en de gebruikte materialen. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

 

Zoon Hovenier Zwijndrecht

Een tuinoverkapping brengt veel voordelen met zich mee. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en maken we een overkapping op maat. Kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op.

 

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.