Zoon Hovenier

Tuinontwerp in 2D en 3D

Wilt u een tuinontwerp in 2D of 3D laten maken? Een droomtuin begint bij een goed tuinontwerp. Waar het voorheen alleen mogelijk was om een tuin te ontwerpen op papier kunnen we tegenwoordig gebruik maken van de nieuwste technieken.

Zoon Hovenier maakt gebruik van 2D en 3D technieken om een op maat gemaakt tuinontwerp te schetsen. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden over hoe uw droomtuin er uit kan zien.

Tuinontwerp schetsen

Een tuinontwerp begint altijd met een persoonlijk gesprek. We bekijken de mogelijkheden en bespreken uw wensen. Hierna gaan wij aan de slag met het tuinontwerpconcept. In dit concept kijken we naar het totale plaatje en houden we rekening met verschillende aspecten zoals het huis, de omgeving en de ligging van de tuin.

Daarna gaan we het gehele concept schetsen in een 2D tekening. Met deze tekeningen kunnen we een goed beeld geven van de toekomstige droomtuin. Voordeel van deze 2D tekeningen is het gemak van aanpassen. Zo wordt er een goed beeld geschetst qua indeling, schaduwval, plantengroei en verlichting.

Een tuinontwerp komt pas echt tot leven met een 3D tekening. Met deze tekening krijgt u een rondleiding door uw droomtuin.

Voordelen 2D/3D tuinontwerp

Een tuinontwerp in 2D/3D is niet alleen handig voor tuinbezitters die al een idee hebben hoe hun tuin er uit moet komen te zien maar biedt ook veel voordelen voor tuinbezitters die op zoek zijn naar nieuwe inspiratie. Door met 3D technieken te experimenteren is het mogelijk om op detailniveau te zien wat de invloed is van beplanting of andere wensen op uw tuin.

2D/3D tuinontwerp door Zoon Hovenier Dordrecht

Wanneer de klant helemaal tevreden is met het tuinontwerp kunnen wij beginnen met het realiseren van uw droomtuin. Kunnen wij u helpen met een goed tuinontwerp? Neem contact met ons op.

Hoe mooi is het dat u uw toekomstige tuin in 3D kunt zien? Wij maken 3D tuinontwerpen op maat, zo kunt u het beste inschatten wat de indeling van uw tuin gaat worden. Wilt u meer groen in de tuin, of wilt u toch een extra hoekje om van de zon te kunnen genieten? Met ons 3D tuinontwerp programma krijgt u de details van uw tuin te zien.

3D tuinontwerp laten maken

Zoon Hovenier is specialist in het maken van 3D tuinontwerpen. In Zwijndrecht en omgeving hebben wij al tal van tuinen gerealiseerd voor onze klanten. Bij het introductiegesprek bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden. Aan de hand hiervan maken wij een 3D tuinontwerp op maat voor u. Het voordeel hiervan is dat u niet meer in gedachten uw tuin hoeft te visualiseren. U kunt het via 3D ervaren en door uw (virtuele) tuin lopen. Zo kunt u kijken wat u hier wel en niet fijn aan vindt. Eventuele wijzigingen kunnen hiermee op voorhand worden doorgegeven.

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.