zoon hovenier logo breed

Zoon Hovenier

Tuinonderhoud in Dordrecht

Ook voor tuinonderhoud in Dordrecht staat Zoon Hovenier voor u klaar. Groene vingers of niet: van een tuin wilt u zoveel mogelijk genieten. Goed tuinonderhoud is belangrijk om uw tuin gezond en mooi te houden zodat u er nog langer van kunt genieten. Iets wat er bij veel mensen bij in schiet. Als het onderhoud niet goed wordt bijgehouden, krijgt u een onverzorgde tuin. Wij nemen het onderhoud graag voor u uit handen, zodat u uw tijd aan iets anders kunt besteden. Of het nu gaat om het maaien van het gazon een totale tuinonderhoudsbeurt, wij helpen u graag!

Tuinonderhoud door Zoon Hovenier

De mogelijkheden voor tuinonderhoud zijn uitgebreid en kunnen helemaal worden afgestemd op uw wensen. Onder de werkzaamheden valt bijvoorbeeld:

  • Onkruid wieden
  • Bemesting
  • Verzorgen van planten
  • Snoeien takken
  • Gazononderhoud
  • Ziektebestrijding bij planten

Tuinonderhoud Pakketten

Zoon Hovenier biedt verschillende pakketten aan voor uw tuinonderhoud. Zo kunt u kiezen wat het beste bij u past. Heeft u het liefst een vast programma voor het hele jaar, of kiest u liever voor een enkele zomer-, voorjaar- of winterbeurt?

Zakelijk tuinonderhoud

Zoon Hovenier biedt ook tuinonderhoud aan voor zakelijke dienstverlening. Naast bedrijven zijn ook VvE’s (Vereniging van Eigenaren), stichtingen of non-profit organisaties bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zoon Hovenier in Dordrecht

Dankzij onze jarenlange ervaring in tuinonderhoud weten wij precies wat uw tuin nodig heeft om er in topconditie bij te laten liggen. Neem daarom direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.

zoonhovenier logo