zoon hovenier logo breed

Zoon Hovenier

Tuinaanleg in Ridderkerk

Bent u in Ridderkerk op zoek naar een hovenier om een tuin aan te leggen? Zoon Hovenier heeft een aantal prachtige tuinen aangelegd in Ridderkerk. Deze tuin is helemaal afgesteld op de wensen van de bewoners. Of u nu gaat voor een strakke moderne tuin, een groene tuin of een onderhoudsarme tuin, Zoon Hovenier realiseert het!

Tuinontwerp

Voordat we een tuin kunnen aanleggen, stellen we een tuinontwerp op samen met de bewoners. Samen met u stellen we een plan op nadat wij de tuin hebben bekeken. Een goed ontwerp is namelijk de basis van uw tuin. Naast een plattegrond ontwerpen wij ook een 3D-ontwerp om u een perfect beeld te geven van uw toekomstige tuin. We bespreken vervolgens een tuinontwerp schets die perfect aansluit op uw wensen. Pas als u 100% tevreden bent over de schets, starten wij met het aanleggen voor uw tuin.

Tuinaanleg

Zoon Hovenier verzorgt de aanleg van een nieuwe tuin, maar ook renovaties van bestaande tuinen. Bij het aanleggen van een tuin komt meer kijken dan u wellicht denkt. Het complete proces van A tot Z werken wij tot in de puntjes uit. Naast een compleet nieuwe tuin kunt u er ook voor kiezen om bepaalde punten uit uw tuin aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe bestrating of een nieuw beplantingsplan.

Voor bewoners in Ridderkerk hebben wij de gehele tuin onder de loep genomen. In de tuin zijn een aantal verhoogde bakken geplaatst, zodat het onderhoud gemakkelijk zelf is uit te voeren.

Tuinonderhoud

Deze tuin in Ridderkerk is onderhoudsarm gemaakt op aangeven van de klant. Toch is het juist onderhouden van uw tuin van belang. Zoon Hovenier biedt compleet onderhoud voor uw tuin aan. Beschikt u zelf niet over de mogelijkheid om de tuin te onderhouden, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Zoon Hovenier in Ridderkerk

Zoon Hovenier in Ridderkerk realiseert uw droomtuin. Wij nemen al het werk van A tot Z uit handen zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. We kunnen zelfs uw tuin onderhouden zodat u nog langer kunt genieten van uw droomtuin. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een afspraak met ons in!

 

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.

zoonhovenier logo