zoon hovenier logo breed

Zoon Hovenier

Tuinaanleg in Dordrecht

Tuin aanleggen in Dordrecht? Zoon Hovenier hebben al vele tuinen mogen aanleggen in Dordrecht en omstreken. Wij verzorgen complete aanleg van een nieuwe tuin maar we renoveren ook uw huidige tuin. Zo zorgen wij voor een tuin waar u tot rust kan komen na een lange dag.

Tuinaanleg

Voordat we een tuin kunnen aanleggen wordt een persoonlijk plan opgesteld voor uw tuin. Dit plan zal samen met u worden opgesteld nadat wij de tuin hebben bekeken. Zo kunnen wij een tuinontwerp schetsen die past bij uw persoonlijke wensen.

Bij het aanleggen van uw tuin komt veel kijken. Niet alleen boven de grond, maar ook onder de grond is het een en ander nodig voor een goede gezonde tuin.

Wat wij verstaan onder tuinaanleg

Een goed aangelegde tuin staat garant voor jarenlang plezier. Wij gaan graag aan de slag om van uw tuin een fijne plek te maken.

Tuinonderhoud

Nadat uw tuin is aangelegd is tuinonderhoud nog belangrijker dan voorheen. Wij bieden compleet onderhoud voor uw tuin, dit kan door middel van planmatig tuinonderhoud (een vast programma voor het hele jaar) of enkel een zomer-, voorjaar- of winterbeurt.

Zoon Hovenier in Dordrecht

Zoon Hovenier in Dordrecht helpt u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Wij nemen al het werk van A tot Z uit handen zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. We kunnen zelfs uw tuin onderhouden zodat u nog langer kunt genieten van uw droomtuin.

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.

zoonhovenier logo