zoon hovenier logo breed

Zoon Hovenier

Speeltoestellen in uw tuin

Als u kinderen heeft wilt u natuurlijk dat ze zich vermaken zonder dat ze rond rennen terwijl u bezig bent met werk. Wij hebben daar dan ook de perfecte oplossing voor, door speeltoestellen te plaatsen in uw tuin zijn de kinderen een paar uur zoet en kunt u ongestoord aan het werk.

Voordelen van Speeltoestellen

Het hebben van speeltoestellen heeft veel voordelen, daarom hebben wij er een paar voor u op een rijtje gezet:

Houten speeltoestellen

Het gebruik van houten speeltoestellen draagt bij aan een duurzamere wereld. De levensduur is lang en hij is opgewassen tegen verschillende weeromstandigheden. Een houten speeltoestel heeft meestal de optie om te kunnen uitbreiden indien u dit wilt. Dit betekent dat u in eerste instantie bijvoorbeeld kan kiezen voor een standaard speeltoestel die vervolgens kan worden uitgebreid met verschillende onderdelen zodat het mee kan groeien met de leeftijd van uw kinderen. Ook is het aanbod in verschillende houten speeltoestellen groot.

Kunststof speeltoestellen

Een kunststof speeltoestel is in veel verschillende en vrolijken kleuren te vinden wat er uitnodigend uit ziet voor een kind. Een ander voordeel van een kunststof speelhuisje is dat het vaak licht van gewicht is. Dat maakt het speelhuisje makkelijk te verplaatsen. Je zet het bijvoorbeeld met slecht weer gemakkelijk naar binnen en met goed weer zo weer buiten. Een kunststof speelhuisje is ook gemakkelijk schoon te maken. Je hebt slechts een emmer water met wat zeep en een spons nodig.

Bij de verwerking van kunststof wordt er ook op gelet dat het weinig schadelijke stoffen bevat. Dat is een fijn idee als uw kinderen hier mee spelen.

Ook een speeltoestel in uw tuin?

Maak een afspraak met ons. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.

zoonhovenier logo