zoon hovenier logo breed

Zoon Hovenier

Hovenier Zwijndrecht

Op zoek naar een betrouwbare hovenier in Zwijndrecht? Zoon Hovenier staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Zo kunnen wij u van A tot Z helpen in de tuin!

 

Tuinontwerp

De basis van een mooie en sterke tuin is een goed tuinontwerp. Wij komen graag bij u langs om de tuin te bekijken en om te bespreken wat uw wensen zijn. Houdt u van speels, romantisch of juist modern? Wij maken een tuinontwerp op maat en schetsen een beeld met 2D en 3D tekeningen. Zo krijgt u een duidelijk idee hoe uw tuin eruit gaat zien.

Lees meer over 2D/3D tekeningen: Tuinontwerp in 2D en 3D

Tuinaanleg

Nadat we een tuinontwerp hebben gemaakt waar u 100% tevreden mee bent, gaan we aan de slag met het aanleggen van uw droomtuin. Het aanleggen van een tuin begint met het grondwerk. Wij zorgen dat de grond geschikt is om een tuin op aan te leggen. Dit doen we door het ontgraven en verzetten van de bestaande grond en het leveren en aanbrengen van nieuwe grond, grind en zand. Dit zorgt voor een goede basis voor een tuin.

Bij het aanleggen van de tuin denkt men vaak dat de hele tuin opnieuw moet worden aangelegd. Maar bij Zoon Hovenier kunt u ook terecht als u een deel van de tuin opnieuw wilt aanleggen.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin moet natuurlijk ook mooi gehouden worden. Met tuinonderhoud wordt de tuin netjes bijgehouden zodat deze er in topconditie bijligt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een mooie tuin.

We snappen dat niet iedereen zin of tijd heeft om de tuin zelf te onderhouden. Daarom biedt Zoon Hovenier verschillende tuinonderhoud pakketten aan. Wilt u het hele jaar uw tuin mooi onderhouden of kiest u liever voor een enkele zomer-, voorjaar- of winterbeurt? Wij staan voor u klaar!

Zoon Hovenier uit Zwijndrecht

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring als hovenier. Wij helpen u van A tot Z bij het realiseren van uw droomtuin. Neem contact met ons op!

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.

zoonhovenier logo