zoon hovenier logo breed

Zoon Hovenier

Hovenier in Dordrecht

Een hovenier in Dordrecht nodig? Zoon hovenier in Zwijndrecht, nabij Dordrecht, is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Door samen in gesprek te gaan en uw wensen te bespreken kunnen wij uw droomtuin realiseren.

Tuinontwerp in Dordrecht en omgeving

Een goed tuinontwerp is de basis van iedere tuin. Door met elkaar in gesprek te gaan en de tuin te bekijken kunnen wij op basis van de mogelijkheden en uw wensen een gedetailleerd beeld geven van uw tuinontwerp. Houdt u van speels, romantisch of juist modern? Wij maken een tuinontwerp voor u op maat

Tuinontwerp in Dordrecht en omgeving

Na akkoord kunnen wij beginnen met het aanleggen van uw tuin. De tuinaanleg doen we zelf, net als een tuinrenovatie. Wij werken aan een tuin die voldoet aan uw wensen zodat u na een lange dag werken tot rust kan komen in uw droomtuin en u kunt genieten van alles wat in bloei staat.

Het is niet altijd nodig om een geheel nieuwe tuin aan te leggen. Soms kan het toevoegen van nieuwe beplanting, het vervangen van bestrating of het aanleggen van een vijver ook al genoeg zijn. Ook voor deze kleinere klussen staat Zoon hovenier in Dordrecht en omstreken voor u klaar.

Tuinonderhoud in Dordrecht en omgeving

Als uw tuin is aangelegd moet deze natuurlijk in topconditie blijven. Tuinonderhoud is dan heel belangrijk. Tuinonderhoud zoals bijvoorbeeld ziektebestrijding is specialistisch werk en kan daarom voor het beste resultaat overgelaten worden aan de specialisten van Zoon Hovenier. Het verwijderen van onkruid, bemesten en het snoeien van takken kunt u natuurlijk zelf doen. Maar misschien heeft u geen groene vingers of tijd. Wij nemen het onderhoud dan graag voor u uit handen.

Zoon Hovenier

Zoon Hovenier in Dordrecht helpt u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Wij nemen al het werk van A tot Z uit handen zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. We kunnen zelfs uw tuin onderhouden zodat u nog langer kunt genieten van uw droomtuin.

 

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.

zoonhovenier logo