zoon hovenier logo breed

Zoon Hovenier

Achter- en zijtuin Zwijndrecht

Projecten

Werkzaamheden

Zwijndrecht heeft er weer een prachtige achter- en zijtuin bij.

In deze tuin moesten wij rekening houden met dat de erfafscheiding alleen mag worden voorzien met een haag. Daarom hebben wij gekozen voor een hardhouten raamwerk met daar tegen aan een hedera haag. Om toch al privacy te hebben in tuin hebben we daar rietmatten tegen aangeplaats.

De bestrating is van Excluton. 60plus soft comfort Grezzo 60x60x4, wij hebben voor ronden vormen gekozen voor een speels effect. Voor de borders zijn Pilestone trapezium coal gebruikt, hier mee kan je makkelijk rondingen maken.

 

We hebben ook douglas palen gebruikt voor de pergola en palen rond om de cirkel.

De overkapping en schuur zijn gemaakt van vuren geïmpregneerd hout, waarbij de wanden zijn zwartgeverfd en de deur en de ramen witgeverfd zijn voor een mooi effect. Onder de overkapping is gekozen voor een vlonder van vuren geïmpregneerd hout.

Voor het gazon hebben we gekozen voor graszoden en voor een kleurrijke beplanting zoals een groenblijvende clematis, geranium rozanne en echinacea.

Vrijblijvende afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met ons. Wij bekijken met u de mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Stuur een mail naar info@zoonhovenier.nl of bel 06-42527968.

zoonhovenier logo